قرار است کسب و کار شما با ربات جوشکاری سریAR متحول شود!
اگر در حوزه صنعتی فعال باشید قطعا میدانید یکی از فعالیتهایی که باعث کاهش راندمان، آسیب به نیروی انسانی، افزایش هزینههای تولید و… میشود، جوشکاری به صورت دستی است. چگونه میتوان جلوی این خسارتها را گرفت؟ استفاده از ربات جوشکاری سری AR به شما کمک میکند که از بروز خسارت جلوگیری کنید.
بخش عظیمی از صنایع مختلف به جوشکاری نیاز دارند. استفاده از روشهای سنتی و قدیمی مانند جوشکاری دستی میتواند سرعت تولید صنایع شما را کاهش دهد. در مقابل، استفاده از ربات جوشکاری باعث میشود که عملیات جوشکاری با سرعت و دقت بالاتری انجام شود.
با توجه به رقابتی که در صنایع مختلف شاهد آن هستیم، استفاده از رباتهای جوشکاری میتواند شما را از سایر رقیبان جلو بیندازد. همچنین اگر رقیبان شما در این زمینه جلوتر هستند، شما میتوانید با استفاده از رباتهای صنعتی این فاصله را جبران کنید.
در مطالب امروز قرار است به بررسی این موضوع بپردازیم که ربات جوشکاری سری AR چگونه شما را در صنعت متمایز میکند، پس تا انتهای مطالب همراه ما باشید.
بررسی تاریخچه ربات جوشکاری
یکی از اولین رباتهایی که در صنعت مورد استفاده قرار گرفت ربات جوشکاری بود. در سال 1962 جورج دیول و جوزف انگلبرگر رباتی ساختند که در کارخانه جنرال موتورز برای جوشکاری نقطهای در خط مونتاژ مورد استفاده قرار گرفت.
بعد از گذشت دو دهه یعنی در سال 1980، ربات جوشکاری در صنایع بزرگی مانند خودروسازی محبوبیت زیادی پیدا کرد. همچنین در مدت کوتاهی مزایای ربات جوشکاری شناخته شد و صنایع کوچکتر هم این ربات را مورد استفاده قرار دادند.
پیشرفت تکنولوژی باعث شد که رباتها نیز پیشرفتهتر و مقرونبهصرفهتر شوند. پیشرفتهتر شدن رباتها باعث شد که شرکتهای مختلفی برای اتوماتیک کردن سیستم تولید، ربات جوشکاری را به خط تولید خود اضافه کردند. نتیجه این شد که ربات جوشکاری به صنایعی مانند لوازم خانگی، آشپزخانه، لوازم الکترونیکی و… راه پیدا کند.
صنایعی که از ربات جوشکاری سری AR استفاده میکنند
در ادامه صنایعی که از ربات جوشکاری استفاده میکنند را بررسی میکنیم.
- صنعت خودرو
- صنعت فولاد
- صنعت هوافضا
- هواپیماسازی
- ذوب آهن
- تولیدی لوازم خانگی
- تولیدی لوازم برقی
انواع روشهای جوشکاری
در ادامه انواع مختلف روش جوشکاری میپردازیم.
· جوشکاری ARC
یکی از قدیمیترین و متداولترین روش جوشکاری به کمک رباتهای صنعتی، جوشکاری ARC است که به آن جوش قوس الکتریکی نیز میگویند. در این روش 6500درجه فارنهایت حرارت تولید میشود که فلزات را ذوب میکند و به این ترتیب بهم جوش میشوند. در نتیجه فرایند و خنک شدن فلزها، اتصال محکمی ایجاد میشود.
· جوشکاری نقطهای
از روش جوشکاری نقطهای برای متصل کردن ورقههای نازک فلزی به یکدیگر در نقطه spotwelding استفاده میشود. این روش بیشتر در صنعت خودروسازی کاربرد دارد. در این روش جریان الکتریکی از نقطه تماس دو فلز با تماس مستقیم عبور کرده و گرمای زیادی که ایجاد میشود دو فلز را بهم وصل میکند.
· ربات جوشکاری co2
جوشکاری co2 که جوشکاری قوس فلز نام دارد یکی از روشهای بسیار سریع و ساده است که در آن از رسوب فلز استفاده میکنند. به این شکل که یک سیم را مرتبا به سمت بازویی که گرم شده میفرستند و در نتیجه ذوب میشود. با این روش مقدار زیادی فلز مذاب برای وصل کردن پایه به قطعهای دیگر فراهم میشود.
این روش در فرایندهایی بیشتر کاربرد دارد که نباید در آن وقفهای باشد. مشخص است که نیروی انسانی قابلیت انجام جوشکاری بدون وقفه را ندارد پس ربات صنعتی است که کمک میکند.
· جوشکاری لیزر
از جوشکاری لیزر زمانی استفاده میشود که جوشکاری باید با تعداد زیادی از قطعات و با سرعت بالا انجام شود. مثلا برای جوشکاری قطعات جواهرات، تجهیزات پزشکی و… از جوشکاری لیزر استفاده میشود. در این روش یک دستگاه لیزر به وسیله فیبر نوری اشعه لیزر را به قطعه میتاباند. این جوشکاری برای مواردی که باید جوشکاری از راه دور انجام شود قابل استفاده است.
· جوشکاری پلاسما
زمانی که در یک صنعت نیاز به تغییر حالت سریع قطعات و اتصالات باشد، کاربرد جوشکاری پلاسما بیشتر است. این روش بسیار منعطف است و به راحتی میتوان سرعت گاز عبور داده شده از نازل و دما را توسط اپراتور تغییر داد.
انواع ربات جوشکاری سری AR
در ادامه قرار است انواع ربات جوشکاری سری AR را از سری ربات جوشکاری یاسکاوا بررسی کنیم.
· ربات جوشکاری سری ARمدل AR900
ربات صنعتی جوشکاری مدل AR900 یک ربات جوشکاری با طراحی جمعوجور، دقت بالا در مسیریابی و ثبات کاری است. این مدل ربات صنعتی جوشکاری با تحمل وزن مفید 7کیلوگرم و دسترسی 927 میلیمتر، میتواند جوشکاری قوس الکرونیک را با کیفیت بالایی انجام دهد.
این ربات 6محوره است و 0.01میلیمتر دقت تکرار دارد. وزن آن 37کیلوگرم است و میتوان آن را روی زمین، دیوار یا سقف نصب کرد.
· ربات جوشکاری سری ARمدل AR700
این مدل ربات جوشکاری نیز مانند مدل AR900 دقت بالایی در مسیریابی دارد و ثبات کاری آن بالا است. این مدل ربات جوشکاری با تحمل وزن مفید 8کیلوگرم، وزن بیشتری را نسبت به مدل AR900 جابهجا میکند اما محدوده دسترسی آن 727میلیمتر است. این ربات برای جوشکاری قطعات کوچک بسیار باکیفیت عمل میکند.
این ربات 6محوره است و 0.01میلیمتر دقت تکرار دارد. وزن آن 35کیلوگرم است و میتوان آن را روی زمین، دیوار یا سقف نصب کرد.
· ربات جوشکاری سری ARمدل AR1440
ربات AR1440 محبوبترین ربات جوش قوس الکترونیک است. دقت، عملکرد و کارایی این ربات، یاسکاوا را دههها در موقعیت برتر در زمینه جوشکاری رباتیک قرار داده است. این ربات 6محوره است و 12کیلوگرم تحمل وزن مفید دارد. دامنه دسترسی آن 1440میلیمتر است و 150کیلوگرم وزن دارد. این ربات جوشکاری یاسکاوا را میتوان بر روی زمین، دیوار یا سقف نصب کرد.
· ربات جوشکاری سری AR مدل AR2010
این مدل ربات برای جوشکاری قوس الکترونیک، برش حرارتی و… یک گزینه ایدهآل محسوب میشود. تحمل وزن این مدل ربات 12کیلوگرم است و 6محور دارد. دسترسی آن 2010میلیمتر است و 260کیلوگرم وزن دارد. دقت تکرار آن 0.03میلیمتر است و میتوان آن را بر روی دیوار، زمین یا سقف نصب کرد.
· ربات جوشکاری سری AR مدل AR3120
این ربات 6محوره برای جوشکاری قوس الکترونیک، انواع عملیات برش و… یک گزینه ایدهآل محسوب میشود. محدوده دسترسی این ربات بیش از 3متر است که هم برای قطعات مسطح و هم برای قطعاتی که ابعاد و عمق دارند بهکار گرفته میشود.
تحمل وزن مفید این ربات 20کیلوگرم است و خود ربات 560کیلوگرم وزن دارد. این ربات را میتوان بر روی دیوار، زمین یا سقف نصب کرد.
· ربات جوشکاری سری AR مدل AR1730
این ربات 6محوره متخصص در زمینه کار با سنگینترین تجهیزات جوشکاری یا برشکاری است و بهترین نتیجه جوشکاری را در سختترین شرایط ممکن میسازد. تحمل وزن مفید آن 25کیلوگرم است که باعث میشود بتواند هرگونه تجهیزات جوشکاری را حمل کند. همچنین این را میتوان بر روی دیوار، زمین یا سقف نصب کرد.
جمعبندی
ربات جوشکاری سری ARسرعت و دقت بالایی برای جوشکاری قوس الکترونیک و برش حرارتی دارد. دسترسی این سری از رباتهای جوشکاری از 700 تا 3124 میلیمتر است و میتواند صنعت شما را متحول کند.
تا اینجا از مشخصات و مزیتهای ربات جوشکاری صحبت کردیم. در ادامه میخواهیم روشهای خرید این رباتها را از کمپانی یاسکاوا بررسی کنیم. تی اس گروپ نماینده کمپانی یاسکاوا نیست اما به طور مستقیم با این کمپانی در ارتباط است و بهترین و بهروزترین تجهیزات را متناسب با نیاز شما فراهم میکند.
برای ارتباط با این تیم میتوانید با شمارههای درج شده تماس بگیرید و در زمینه خرید ربات صنعتی درخواست مشاوره کنید. شما کدام مدل از رباتهای سریAR را انتخاب میکنید؟ دلایل انتخاب خود را برای ما کامنت کنید.
شماره تماس